BureauDoet Nieuwsbrief Zomer Editie

bureaudoet kop mail juli 2017.jpg

Een Zinderende Zomer!

Al weer een paar weken lang kunnen we hier in Nederland genieten van tropische temperaturen. Heerlijk! Het mooie weer hier houdt ons echter niet tegen deze zomer even van omgeving te veranderen en zonnige streken in het buitenland op te zoeken. En nee, dat is niet altijd voor vakantie: deze zomer werkt BureauDoet ook in Portugal! In deze nieuwsbrief leest u er meer over. En natuurlijk vertellen we ook over de projecten die we voor de zomer hebben uitgevoerd.

Wij wensen u een zinderende zomer toe!

Met vriendelijke groeten,

BureauDoet
Joyce Leeftink & Kim Stegeman

 


bureaudoet project baby 400px.jpg

Bijzondere uitbreiding in 2017

Op 28 januari zijn Kim en Sjoerd-Jan de trotse
ouders geworden van Sofie, een wolk van een dochter. Daarmee is de eerste fase van Project Baby met goed gevolg afgerond. Ja, fase één, want het meeste werk komt de komende 18 tot 25 jaar op Kim en Sjoerd-Jan af….

sofie van kim.jpg

Kim raakt even niet uitgepraat over Sofie: “Alle clichés zijn waar, ze is namelijk ons grootste geluk! Mijn zwangerschapsverlof is voorbij gevlogen, een periode waarin ik ontzettend heb genoten van de tijd samen met Sofie. Als trotse moeder show ik mijn dochter natuurlijk graag, helemaal in stijl, dankzij de collega’s van BureauDoet. Ik wil hen ook graag bedanken voor de wijze waarop zij alles hebben opgevangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Wat een fijn team! Dank allemaal!

Ondertussen ben ik al weer 2 maanden aan het werk en daar geniet ik ook weer heel erg van. Momenteel ben ik bezig met de afronding van een mooi werving &
selectietraject voor TradeCast; een geweldig bedrijf met enorm veel energie.
Heerlijk om zo te mogen starten!”

 


bureaudoet site 400px.jpg

BureauDoet projecten

Tot aan de zomer zijn we actief geweest met het uitvoeren van verschillende projecten: op het gebied van HR-advies, Werving & Selectie en actieve begeleiding op locatie. We hebben mooie projecten uit mogen voeren. Een selectie tonen we hieronder en is te zien op onze site, www.bureaudoet.nl.

Staat volgende keer uw project er ook bij?

 

mail_tnp.jpg

TnP Visual Workplace | Nijmegen

TnP Visual Workplace staat voor maatwerk oplossingen in Visual Management. TnP Visual Workplace heeft BureauDoet benaderd om over de gehele linie van personeelszaken mee te denken en te adviseren.
Lees meer

mail_easyHotel.jpg

easyHotel | Den Haag

easyHotel heeft ons gevraagd samen met hen een afdeling HR in te richten, zodanig dat de groei die zij momenteel doormaken op korte termijn ook via logische lijnen kan worden georganiseerd, zonder aan flexibiliteit in te boeten.

Lees meer

mail_saunaswoll.jpg

Sauna Swoll | Zwolle

Sauna Swoll heeft ons benaderd om voor hen een sollicitatietraject op te zetten en in te vullen en hen tevens te begeleiden hoe ze in de toekomst dit soort trajecten beter kunnen opzetten en uitvoeren.

Lees meer

mail_mcdonalds.jpg

McDonald’s | Heerde-Kampen-Zwolle

Ontwikkeltraject met persoonlijke coaching, om een medewerker te sterken in haar persoonlijke ontwikkeling, zodat de kennis en de kracht van de medewerker voor het bedrijf behouden blijft.

Lees meer

mail_tradecast.jpg

TradeCast | Zwolle

Tradecast is een start-up die volop in ontwikkeling is. Hiervoor hebben zij 3 Sales & Marketing professionals nodig. BureauDoet heeft samen met TradeCast een op maat gemaakt Werving & Selectietraject vormgegeven.

Lees meer

mail_vilamimosa.jpg

Vila Mimosa | Portugal

Vila Mimosa, het kuuroord van Vitalisé-Portugal, heeft BureauDoet gevraagd als ‘Mystery-Guest’ een week lang te genieten van de faciliteiten en op basis daarvan een rapport uit te brengen. Ondertussen heeft dat een vervolg gekregen…

Lees meer

mail_windesheim.jpg

Hogeschool Windesheim | Zwolle

Hogeschool Windesheim wil studenten met een ‘functiebeperking’ een grotere doorstromingskans bieden tijdens en na het afronden van de studie. BureauDoet heeft hiervoor een maatschappelijke business case opgesteld.

Lees meer

BureauDoet aftiteling_600.jpg

 

Nieuwe Stationstraat 10 (WTC gebouw)
6811 KS Arnhem

Kim: 06 53750408 | Joyce: 06 22461575

info@bureaudoet.nl | www.bureaudoet.nl