Fase één van Project Baby afgerond

Op 28 januari zijn Kim en Sjoerd-Jan de trotse ouders geworden van Sofie, een wolk van een dochter. Daarmee is de eerste fase van Project Baby met goed gevolg afgerond. Ja, fase één, want het meeste werk komt de komende 18 tot 25 jaar. Of langer… We stellen haar even voor: dit is Sofie.

Kim raakt even niet uitgepraat over Sofie: “Alle clichés zijn waar, ze is namelijk ons grootste geluk! Mijn zwangerschapsverlof is voorbij gevlogen, een periode waarin ik ontzettend heb genoten van de tijd samen met Sofie.

Als trotse moeder show ik mijn dochter natuurlijk graag, helemaal in stijl, dankzij de collega’s van BureauDoet. Ik wil hen ook graag bedanken voor de wijze waarop zij alles hebben opgevangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Wat een fijn team! Dank allemaal!

Ondertussen ben ik al weer 2 maanden aan het werk en daar geniet ik ook weer heel erg van. Momenteel ben ik bezig met de afronding van een mooi werving & selectietraject voor TradeCast; een geweldig bedrijf met enorm veel energie. Heerlijk om zo te mogen starten!”

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =