Onze Visie

Bedrijven zijn steeds vaker genoodzaakt de organisatie klein en flexibel in te richten. Uiteraard wel zo dat de dagelijkse taken perfect kunnen worden uitgevoerd, maar ook met een flexibele schil die projectmatig in kan worden gezet: medewerkers met specifieke kennis, die slechts periodiek nodig zijn. Die flexibele behoefte kan BureauDoet voor u invullen, met name op het gebied van personeelsvraagstukken.

Praktische invulling

Binnen de projectmatige inzet van specialisten is veel behoefte aan een praktische invulling van die expertise. Een praktische aanpak die naar alle lagen van de organisatie doorvertaald kan worden. Met BureauDoet spelen we daar op in: we kunnen deze projecten praktisch invullen en uitvoeren. Daarbij acteren wij als uw medewerkers, we zijn onderdeel van uw organisatie. Projecten worden snel, effectief, kritisch en met een open blik uitgevoerd. Zo kunt u zich volledig focussen op uw activiteiten.

Onze kracht zit in onze praktische manier van werken, waarbij we korte lijnen hanteren. Zo kunnen we flexibel zijn in de uitvoer van projecten.

Veelzijdig

Wij zijn veelzijdig in het soort projecten waar u ons in kunt zetten. Wel zijn al onze projecten terug te voeren op mensen. Het merendeel van onze opdrachtgevers bevindt zich dan ook in (commerciële) organisaties, waar mensen een belangrijk deel zijn van het bedrijfskapitaal.

Wie zijn wij?

Wij zijn Joyce Leeftink en Kim Stegeman. Samen zijn wij BureauDoet. Beiden hebben we langdurige ervaring in HR-gerelateerde  functies. Als drijvende krachten achter een team van professionals zijn wij in staat HR-gerelateerde projecten uit te voeren voor verschillende opdrachtgevers. Praktisch, professioneel en met passie.

Joyce Leeftink

Joyce Leeftink

Eigenaar | Partner

“Voordat ik BureauDoet oprichtte, werkte ik als HR-professional en was tevens eindverantwoordelijk voor verschillende horeca bedrijven. Mijn ervaring strekt zich uit over de volle breedte van het HR-vakgebied, gecombineerd met algemeen management, advies en trainingen. Mijn aanpak daarbij is pragmatisch en doelgericht.

Ik heb in de afgelopen jaren veel externe adviseurs voorbij zien komen en nog meer adviezen gehoord en gelezen, die inhoudelijk goed zijn maar weinig pragmatisch zijn. Vaak blijft de vraag van medewerkers: wat gaan we nu doen dan? Ik zorg voor de vertaalslag van strategie naar werkvloer. Zodat het begrepen en uitgedragen wordt. Complexe zaken eenvoudig toepasbaar en uitvoerbaar maken, daar sta ik voor.”

Kim Stegeman

Kim Stegeman

Eigenaar | Partner

“Het opzetten van ons bedrijf BureauDoet is voor mij een logische vervolgstap. Na jarenlang gewerkt te hebben binnen mijn vakgebied HR in combinatie met commerciële ervaring valt dat allemaal op zijn plaats bij BureauDoet. Hier kan ik mijn commerciële ervaring actief combineren met detachering van kwetsbare groepen. Daar ligt ook mijn passie: ik wil bedrijven ondersteunen in het inzetten van medewerkers op hun talenten. Dat rendeert en is in HR-, arbeidsbemiddeling- en participatieprojecten de sleutel tot succes. Als je kandidaten op basis van talent met een werkgever samenbrengt, resulteert dat in winst. Die winst is belangrijk, want de maatschappelijke kant van participatie vereist succes op zakelijk vlak. Kenmerkend voor mijn werkwijze is dat advies en visie snel worden omgezet in concrete acties, met altijd een verdedigbaar eindresultaat.”

Ons team bestaat uit een grote groep zelfstandige professionals met verschillende expertisegebieden. De gemeenschappelijke deler? Het zijn doeners die van wanten weten! Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!