Vitalisé | Galé, Portugal

Vila Mimosa, het kuuroord van Vitalisé-Portugal, ligt in het plaatsje Galé, in de Algarve in Zuid-Portugal. Dit is de plek waar men terecht kan voor een sapvasten- of mildvastenkuur.

Vila Mimosa heeft BureauDoet gevraagd als ‘Mystery-Guest’ een week lang te genieten van de faciliteiten en op basis van de ervaringen een rapport uit te brengen met een beschrijving van de ervaringen en punten en aanbevelingen om de kwaliteit van het product te verbeteren. Zij streven daarbij naar een optimale gastbeleving.

  • april en mei 2017
  • Mystery visit
  • Rapportage van ervaringen

Vila Mimosa heeft BureauDoet de opdracht gegeven als ‘mystery-guest’ de locatie in Portugal te bezoeken. Dat betekende dat we een week lang hebben deelgenomen aan het programma dat gewoonlijk door de gasten wordt gevolgd. De opzet was om Vila Mimosa vanuit die ervaring, en met de kennis die we in de vele jaren dat we in de hotel- en gastvrijheidssector werkzaam zijn geweest hebben opgedaan, een rapportage te geven vanuit de visie van de gast. Op basis daarvan hebben we aanbevelingen gedaan op HR niveau om de service naar de gast te verbeteren.

Het resultaat van de Mystery Visit is een rapport dat de eigenaren / directie inzicht geeft in de beleving van de gast die bij Vila Mimosa een week doorbrengt. Met dit rapport kan Vila Mimosa er aan werken de verbeterpunten in te vullen en daarmee de beleving van de gast te optimaliseren. Daarbij streven ze naar een 10+ als rapportcijfer.