“Bij een snelgroeiende organisatie horen ook dynamische HR vraagstukken. Toen ik op zoek ging naar de juiste professionele ondersteuning kwam ik via mijn LinkedIN netwerk uit bij BureauDOET. Wat me direct over de streep trok was de nuchterheid van insteek en de diversiteit aan mogelijke opdrachten welke ik bij ze neer zou kunnen leggen. Die combinatie vind ik sterk en een groot voordeel bij het aangaan van een nieuwe samenwerking.
Joyce neemt vanaf dag 1 op een pragmatische wijze werk uit handen. Doordat er een vertrouwensband is ontstaan leg ik met gemak al mijn HR vraagstukken bij haar neer. Dat klinkt als een open deur, maar werkzaamheden uithanden geven die met mijn team te maken hebben deed ik absoluut niet met gemak. Met een dosis ervaring, kunde en vooral een “doe-mentaliteit” gaat ze aan de slag. De naam van BureauDOET “doet” zij absoluut eer aan :-). Op naar een lange duurzame relatie.”
Marlou van JaarsveldManaging Director Visual Workplace B.V.

“In onze jonge organisatie zijn wij volop aan het professionaliseren waarbij wij mensen aan het begin van hun carrière de kans willen geven om zich te ontplooien en tegelijkertijd slagvaardig te zijn. De kennis en ervaring van BureauDoet | Joyce Leeftink maakt dat wij gezamenlijk een praktische invulling kunnen geven aan ons HR beleid waarbij onder andere de groei van onze medewerkers volop de aandacht krijgt. Lerend werken is hier de basis. Het coachende traject door middel van faciliteren en uitdagen is vanuit de strategische wens naar beleid vertaald en ook praktische coaching op sollicitatie trajecten (waaronder gespreksvoering) is herzien.

Een goede samenwerking waarin we als organisatie blijvend gebruik willen maken van de diensten van BureauDoet.”

Lucas DrewesCEO DanZEP Hotels (easyHotel Benelux)

“In BureauDoet en de samenwerking met Joyce hebben wij een partner gevonden die ons op een doeltreffende manier heeft bijgestaan bij een outplacementtraject van een medewerker die helaas niet meer binnen onze organisatie terug kon keren. Zij voelde feilloos aan waar de behoefte van de medewerker lag, zodat dit bespreekbaar gemaakt kon worden. Dit heeft ons vervolgens in staat gesteld om deze medewerker verder te kunnen helpen in haar werkcarrière. Dit is op een prettige manier gegaan waar zowel de medewerker als wij met een goed gevoel op terug kijken.

Het feit dat wij als werkgever en BureauDoet van de medewerker een mail ontvingen om ons te bedanken voor het prettige traject, geeft aan dat alle partijen tevreden zijn. De medewerker heeft op een goede en constructieve wijze een nieuwe werkgever weten te vinden.”

Ryanne BeyerManager Human Resources McDonald’s restaurants Heerde | Kampen | Zwolle

“In de afgelopen periode heb ik met Kim samengewerkt in een werving- en selectie traject voor ons sales- en marketingteam.

Zij heeft ons in zeer korte tijd op een effectieve manier met de juiste kandidaten in contact gebracht. Haar meedenkend vermogen, inzicht en advies heeft er voor gezorgd dat wij ons team de komende periode kunnen uitbreiden met de juiste talenten.

Kim is een prettig persoon om mee samen te werken en staat wat mij betreft hoog op ons lijstje mochten we in de toekomst opnieuw dergelijke trajecten willen starten.”

Joël HoutmanMarketing Strateeg, TradeCast

“Waar een Ronald Mc Donald ontbijt al niet goed voor is, want daar werd het eerst contact gelegd tussen BureauDoet ( in de persoon van Kim) en mij. (Minoes van Sauna Swoll)

We kregen nl een enorme uitdaging voor onze kiezen; op zoek naar 5 nieuwe medewerkers. En daar hadden we toch echt wat hulp bij nodig, dus in de telefoon geklommen en BureauDoet gebeld. Kim was inmiddels net bevallen en Joyce nam het daarom van haar over en hoe!

Na een kennismakingsgesprek ging ze zeer voortvarend van start door via sociale media een prachtige vacature advertentie de ether in te sturen wat een explosie aan likes en reacties tot gevolg had.

Joyce heeft alles gestructureerd, beantwoord en samen met ons doorgesproken en ons daarmee heeeel veel werk en zorgen uit handen genomen. Ook tijdens de daadwerkelijke sollicitatiegesprekken nam zij het voortouw en konden we in 1 dag alle kandidaten ontvangen voor een gesprek. We hebben zelfs alle kandidaten diezelfde avond nog uitsluitsel kunnen gegeven.

Kortom heel veel vliegen in 1 klap. Joyce, je bent een topper in de meest brede zin van het woord. Super bedankt voor alles.”

Minoes van der KolkMede Eigenaar Sauna Swoll

“Bureau Doet heeft voor de gemeente Zwolle in heel korte tijd een verkenning uitgevoerd. Het knappe hieraan is dat het gelukt is alle relevante partijen en personen te spreken te krijgen en dat aan het einde van het jaar ! Er ligt een zeer bruikbaar rapport met goede aanbevelingen waarover wij in gesprek kunnen.”

Erna van DijkBeleidsadviseur IV Gemeente Zwolle
“Joyce heeft als extern adviseur een belangrijke bijdrage geleverd bij het selecteren van een nieuwe teammanager voor onze (non-profit) organisatie.  Met haar zakelijke instelling, energieke aanpak en scherp oog voor menselijk talent, heeft zij ons geholpen een nieuwe stap te zetten in de versterking van onze organisatie. Haar persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme zorgden er bovendien voor dat voor mij de samenwerking beslist voor herhaling vatbaar is. Joyce, bedankt.”
Henk KroonDirecteur Stadsring 51, Amersfoort

Het team van BureauDoet is vol energie en enthousiasme gestart met het uitnodigen van honderden geselecteerde cliënten. Binnen een relatief beperkte periode zijn al deze mensen uitgenodigd voor het invullen van een vragenlijst én voor een individueel gesprek. Ondanks enkele praktische ‘hobbels’ bij de start, waar ze zich beslist niet door uit het veld lieten slaan, is alles netjes binnen de planning afgerond: ruim 500 individuele rapportages én een analyse van het (geselecteerde) bestand als geheel. Kordaat, pragmatisch en effectief!

Bart HellerTeamleider Inkomen Werkplein, Westland
“In verband met een organisatieverandering hebben we Joyce gevraagd met onze 57 medewerkers een toekomstoriëntatie gesprek te voeren. Dit deed zij met inlevingsvermogen en een constructief kritisch bevragende houding. Levert zowel de medewerkers als de directie nieuwe handvatten. Mooi werk, mede omdat Joyce snel van begrip is, snel kan schakelen en snel levert.”
Brigitte TheeuwenDirecteur - Bestuurder Spectrum, Arnhem
“Ik heb Joyce leren kennen als een HR-manager met een zodanige nuchtere en praktische visie op de dagdagelijkse praktijk dat ik haar adviezen en mening ook regelmatig toetste aan algemene operationele zaken maar ook in relatie tot het ontwikkelen van visie en beleid, gericht op de middellange termijn. Joyce is een kei in het afpellen van ogenschijnlijk ingewikkelde zaken zodanig dat een oplossingsrichting zichtbaar wordt en omgezet kan worden naar een praktische invulling. Dat ze gelijktijdig de voortgang bewaakt en haar collega’s helder en duidelijk aanspreekt op gemaakte afspraken is een competentie die in het begin voor onrust zorgt maar uiteindelijk rust creëert.
Joyce is wars van politiek en eigenbelang. Een zakelijke opdracht waar ze zich aan conformeert zal nauwgezet, zorgvuldig en objectief opgepakt worden. Niemand ontsnapt aan haar oordeel maar gelijktijdig slaagt ze er ook in bruggen te slaan naar partijen die in eerste instantie lijnrecht tegenover elkaar staan.
Het zal niet vaak in de praktijk voorkomen maar als staffunctionaris in mijn organisatie heb ik op een bepaald moment Joyce verzocht eindverantwoordelijk te worden van een commerciële organisatie. Een stap die in het begin voor de nodige vraagtekens zorgde maar waar Joyce al snel liet zien dat zij haar oorspronkelijke adviezen ook zelf daadwerkelijk als lijnmanager kon uitzetten en uiteindelijk implementeerden. Ook in die rol legde ze kundig verbindingen en wist ze medewerkers te inspireren. Joyce is in mijn ogen ongeschikt als manager die verantwoordelijk is voor een organisatie die staat. Daarentegen is zij meer dan geschikt om in een tijd waar koersverandering noodzakelijk is, richting te geven en (tijdelijk) aan het stuur te staan. BureauDoet staat wat mij betreft voor de Joyce die ik heb leren kennen: maak het simpel en los het snel, zorgvuldig en effectief op door het maken van verbindingen.”
Roland RozenbroekGeneral manager Hof van Saksen, Nooitgedacht